joi, 26 iunie 2008

Turnul Semi-alb Finalul

Abia sprijinindu-se de saua calului lui alb, plin de praf si lovit, cu sangele curgandu-i pe fata statea cu ochii in pamant ... chiar Fat Frumos!

Cu greutate, gemand de durere Fat frumos a ridicat privirea ... si a ramas atintit asupra ei. Ii parea atat de frumoasa Printesa noastra, cum nu ma vazuse asa domnita in viata lui.

Printesa se dezmetici repede-repede si il aduse in Turnul ei Semi-alb. Zi si noapte il ingriji. Statea numai la capul lui si il veghea, asa cum isi vegheaza sufletul dragostea. Iar el, cu fiecare clipa care trecea, se indragostea mai tare de printesa noastra. Desi el nu i-a spus, ea stia ca a fost ranit in lupta, si stia ca va trebui sa plece inapoi spre regatul lui. Insa spera....

Cand s-a facut bine, Fat Frumos s-a pus in genunchi ... si ... i-a multumit pentru ajutor. S-a suit pe cal si cu capul in pamant s-a indepartat de Turnul Semi-alb.

Ochii printesei au inceput sa lacrimeze vazandu-l cum dispare in zare. Cand deodata s-a pus un nor de praf care gonea inspre printesa. Si norul de praf se apropia si se apropia si a inghitit-o.

Lumea spune ca a vazut un cal nazdravan cum s-a ridicat deasupra norului de praf si zburand in vazduh, pe cal, erau ei doi ... sarutandu-se ... Printesa din Turnul Semi-alb si Fat Frumos.

*** sfarsit***
Noapte buna copii!

Niciun comentariu: